Хочете приготувати щось незвичне, будь ласочка! Спробуйте порадувати рідних таким салатиком. Одна наша дописувачка розповіла, що ніколи б не повірила, що це салат зі звичайних молоденьких кабачків, повідомляє Дніпро Регіон.
Не дивуйтеся, кабачок має відмінний смак не тільки в смаженому або запеченому, але також і в сирому вигляді. Спробуйте салат з свіжих молодих кабачків у поєднанні з цілим букетом вітамінної зелені.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1 огірок
- 5 перепелиних яєць
- 1 пучок зелені (салат, щавель, кріп, селера, петрушка)
- половинка цибулини
- 1 зубок часнику
- 3 ст. ложки рослинної олії
- 1 ст. ложка лимонного соку
- цукор за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
Молодий кабачок порізати соломкою. Цибулю тонко нарізати четвертинками кілець. З’єднайте кабачок з цибулею, трохи посипте цукром і збризніть лимонним соком. Огірок наріжте соломкою. Подрібніть часник. Крупно поріжте всю зелень. Змішайте овочі і зелень, посоліть за смаком і заправте салат олією. Відваріть круто яйця, остудіть, наріжте четвертинками і прикрасьте салат.
Раніше ми писали Стало відомо, як у Дніпрі працюватимуть школи та дитячі садочки після свят