Салат «Весняний» з консервованою квасолею – ситний з оригінальним смаком. Готується легко, просто та швидко. Підходить для свят та щоденного вживання, розповідає «Дніпро Регіон».
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована 250 гр;
- Перець болгарський ½ шт;
- Помідори чері 150 гр;
- Цибуля червона ½ шт;
- Часник свіжий 1 зубчик;
- Петрушка кілька гілочок;
- Гірчиця в зернах 1 ст.л
- Олія рослинна 3 ст.л;
- Сіль за смаком;
- Перець чорний мелений за смаком;
- Солодкий перець болгарський нарізаємо середнім за розміром кубиком.
Спосіб приготування:
- Половину невеликої головки червоної цибулі нарізаємо тонкими півкільцями.
- Помідори чері нарізаємо невеликим кубиком.
- З консервованої квасолі зливаємо маринад та промиваємо чистою питною водою.
- Всі підготовлені овочі та квасолю перекладаємо в глибокий салатник.
- Додаємо нарізану свіжу петрушку та натертий на дрібній тертці зубчик часнику.
- Додаємо в салат столову ложку гірчиці у зернах.
- Солимо і перчимо на смак.
- Заправляємо салат олією і перемішуємо.
- Даємо салату настоятися протягом 20-30 хвилин і подаємо до столу.