Чудовий рецепт приготування риби на сковороді у сирній паніровці. Риба виходить дуже соковитою, ароматною, з апетитною хрусткою скоринкою. Готувати за цим рецептом можна абсолютно будь-яку білу рибу – мінтай, палтус, тріску, хек, тилапію та інші види. Як приготувати соковита рибу на сковороді з хрусткою скоринкою у сирній паніровці, розповість «Дніпро Регіон».
Інгрідієнти
- Філе білої риби 650 г;
- Борошно ½ склянки;
- Сухарі паніровочні 150 г;
- Сир твердих сортів 100 г;
- Куряче яйце 2-3 шт;
- Сіль за смаком Приправа для риби 1.5 ч.л;
- Масло рослинне для смаження
Як приготувати
- Філе риби добре миємо, обсушуємо за допомогою серветки чи паперових рушників та нарізаємо порційними шматочками.
- Кожен шматочок посолити з обох боків. Посипаємо приправою для риби та злегка втираємо її у шматочки риби.
- Для паніровки твердий сир натираємо на дрібній тертці. Змішуємо натертий сир із панірувальними сухарями.
- Курячі яйця збовтуємо вилкою в окремій мисці.
- Кожен шматочок риби спочатку обвалюємо в борошні, потім опускаємо в яйце, а потім пануємо сухарями із сиром.
- Викладаємо пановану рибу на розігріту сковороду з олією.
- Обсмажуємо шматочки риби до золотистої скоринки приблизно 4-5 хвилин із кожного боку середньому вогні.
Соковита риба на сковороді з хрумкою сирною скоринкою готова! Рибка чудово поєднується з будь-якими гарнірами – картоплею, рисом або свіжими овочами.