Любов’ю до бутербродів люди перейнялися досить давно. Є припущення, що після винайдення хліба, люди стали класти на нього різну начинку. В основному бутерброди робили з м’ясом та рибою, іноді замінюючи тваринну їжу на рослинну.
Далі бутерброди почали робити з різними начинками. Це призвело до розвитку культури споживання сендвічів, бургерів та інших подібних страв із хлібом. Проте, до ХІХ століття хліб з начинкою у відсутності якогось конкретно назви. В результаті всі бутерброди стали називатися як булка з олією.
Пропонуємо приготувати бутерброди без вершкового масла, а з більш ситними продуктами. Як саме, розповість «Дніпро Регіон».
Інгредієнти для гарячих бутербродів:
- яйця – 2 шт.;
- сіль – щіпка;
- сметана – 2 ст. л.;
- цибуля ріпчаста – шт.;
- сир – 100 г.
Приготування гарячих бутербродів:
- Подрібнюємо на великих різцях терки сир, нарізаємо дрібним кубиком цибулину.
- У мисці з’єднуємо яйця зі сметаною та сіллю, змішуємо до однорідності.
- У суміш викладаємо сир та цибулю, знову змішуємо.
- Змащуємо масою скибочки батона.
- На сковороді, змащеній олією, обсмажуємо на вогні нижче середнього бутерброди.
- З кожного боку готуємо бутерброди по кілька хвилин.
Це гарний варіант сніданку з найпростіших інгредієнтів.
Поєднувати бутерброди можна з яєчнею і навіть кашею.