14 травня в Україні святкують День Матері. Що може бути краще за подарунка, який зроблений своїми руками. «Дніпро Регіон» пропонує приготувати до свята смачне шоколадне печиво, яким ви зможете привітати найдорожчу людину у світі.
Цей рецепт шоколадного печива не займе у вас багато часу. Всього за 30 хвилин, за даною рецептурою, ви отримаєте 20 неймовіно смачних печеньок, якими зможете поласувати з рідною людиною.
Як приготувати шоколодне печиво:
- Борошно пшеничне 300 г
- Маргарін 200 г
- Цукор 150 г
- Ванільний цукор 10 г
- Розпушувач 10 г
- Курячі яйця 1 шт.
- Какао 3 стол. л.
Спосіб приготування:
- Маргарин, цукор, ванільний цукор та яйце змішати до однорідної маси.
- Додати борошно з розпушувачем і какао порошок і замісити м’яке однорідне тісто.
- З отриманого тіста сформувати печиво і викласти на лист застелений пергаментом.
- Випікати близько 15-20 хв у розігрітій до 180 духовці.
Раніше ми писали, як приготувати шоколадне мармурове печиво.