Шоколодне мармурове печиво відмінна альтернатива заміни брауні чи шоколаду, коли хочеться чогось зі смаком какао. Цим простим в приготуванні рецептом ділиться «Дніпро Регіон».
Інгрідієнти:
• борошно – 160-180 г
• цукрова пудра – 200 г
• какао – 50 г
• розпушувач – 10 г
• сіль – щіпка
• яйця – 2 шт
• вершкове масло – 60 г
• шоколадні дропси/шоколад – 70 г
• цукрова пудра для обвалювання – 30 г (якщо немає цукрової пудри, можете покласти звичайний цукор за смаком)
Спосіб приготоування:
- Змішуємо всі сухі інгредієнти.
- Окремо збиваємо яйця. Додаємо до сухої суміші.
- Розтоплюємо масло та теж додаємо до суміші.
- Замішуємо тісто, яке не буде липнути до рук. Кладемо у плівку або пакет та відправляємо у холодильник на 1,5 години.
- Повертаємось до тіста, відщіпуємо рівні по розміру шматочки, скручуємо у кульки та трішки придавлюємо.
- Макаємо однією стороною у цукрову пудру, викладаємо на деко застелене пергаментом та відправляємо у духовку, розігріту до 180° на 12-15 хвилин.
- Після випікання перекладіть на рещітку, щоб воно трішки охололо і дно не вспріло.