fbpx

Поради харчування: що бажано вживати під час карантину

Поради харчування: що бажано вживати під час карантину

Через коронавірус в  Україні залишились працювати тільки продуктові магазини та аптеки. МОЗ України рекомендує всім людям по можливості залишатися вдома і не залишати свої будинки, щоб уникнути зараженню інфекцією. У наслідок цього багато літніх людей не зможуть повноцінно харчуватися, але вони повинні дбати про зміцнення імунітету, оскільки  вони в зоні ризику, повідомляє “Дніпро Регіон“.

Серед українських пенсіонерів багато хто вживає цибулю і часник, щоб “убезпечити себе”. На превеликий жаль,  більшість   українських пенсіонерів  є “несвідомими”, до них інколи важко достукатися. Вони вкоренилися у своїх звичках і, як правило, дотримуються принципу: “Часник, сало і горілка”. Зараз це можна почути досить часто. Так, вони дійсно їдять часник і цибулю. Чи це допомагає? Частково так, так як вони отримують хоч якісь фітонциди. Крім того, саме пенсіонери намагаються якомога менше виходити з дому, намагаючись себе таким чином убезпечити і знизити ймовірність можливого зараження.

Рекомендується  вживати більше свіжих фруктів і овочів.

Навіть із того мінімуму продуктів. Наприклад, капуста,  буряк, часник, морква, волоські горіхи. Це доступно всім. І часто вирощена на власному городі.

Небажано вживати консервацію, за винятком квашених продуктів. Наприклад, огірки, помідори, капуста.  Виключайте з раціону смажені страви, вони не приносять ніякої користі.

Нагадаємо, раніше ми писали, Рекомендації для громадян щодо коронавірусу 2019-nCoV

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: