Як приготувати смачну піцу із сезонних овочів та отримати максимум насолоди. Спробуйте приготувати таку страву, ви точно будете задоволені, італійці позеленіють від заздрощів, повідомляє Дніпро Регіон.
Із кабачків готується тільки тісто, а начинка може бути будь-якою за вашим смаком. Кладіть до страви все, що вам хочеться, експериментуйте та смакуйте.
Для тіста:
Яйце – 1 шт.
Часник 2-3 зуб.
Сіль, перець
Розпушувач-1 ч. л
Для начинки:
Помідори-2 шт
Сир твердий – 100 гр.
Зелень.
До начинки можна додати варене м’ясо, сосиски, ковбаски і різні овочі за смаком.
Як готувати?
Кабачки миємо й чистимо від шкірки. На крупній тертці натираємо очищені кабачки. Якщо це потрібно, віджимаємо зайвий сік. Додаємо сіль, перець і яйце.
Щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно, ретельно перемішуємо тісто. Додаємо в тісто почищений і дрібно нарізаний часник. Можна скористатися пресом для часнику. Борошно просіваємо з розпушувачем і додаємо в тісто. Консистенція повинна бути трохи густіше, ніж на оладки.
Форму для запікання змащуємо маслом і розкладаємо кабачкове тісто. Помиті і порізані кружечками помідори і болгарський перець викладаємо по всій поверхні піци.
Готову піцу прикрашаємо дрібно нарізаним кропом. Піца краще підходить трохи охолодженою, а ніжне кабачкове тісто і різноманітні начинки здивують сім’ю або гостей.
Раніше ми писали У Дніпрі в магазині через зливу обвалилася стеля (Фото)