Цей салат готується за рецептурою звичайного вінегрета, але є одна відмінність – кілька. Вінегрет – страва осіні, і зараз вже час починати його готувати. Як приготувати вінегрет з кількою, розповість «Дніпро Регіон».
Інгредієнти:
- Солоні огірки 4 шт.;
- Зелений горошок (заморожений) 200г;
- Кілька пряного посолу 200г;
- Картопля 6 шт.;
- Морква велика 2 шт.;
- Буряк 2 шт.;
- Соняшникова олія 50 мл;
- Нерафінована соняшникова олія 30 мл;
- Зелена цибуля 1 пір’їнка.
Як приготувати вінегрет з кількою
1. Вимиті та сухі овочі: картопля, буряк та морква полити соняшниковою олією та загорнути у фольгу. Відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку та запікати до готовності. Готові овочі треба остудити. Овочі очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком, моркву та картопля перекласти в одну миску, а буряки – в іншу.
2. Солоні огірки нарізати середнім кубиком. Заморожений зелений горошок обдати окропом та потримати 5 хвилин. У кільки відрізати голову, прибрати начинки, надрізати навпіл, але не до кінця, і розправити її. Окремо заправити буряк і моркву з картоплею нерафінованою олією по 15 мл.
3. З’єднати інгредієнти: до моркви з картоплею перекласти огірки, горошок та перемішати. В самому кінці додати буряк і акуратно перемішати.
Сервірування:
Перекласти вінегрет на декоративну тарілку, викласти зверху кільку та прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.