Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пирогів і пиріжків. З овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами, повідомляє Дніпро Регіон.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
капуста, 200 г;
огірок свіжий, 1 шт;
кріп, 1 пучок;
часник, 2 зубчики;
сіль перець;
майонез.
Процес приготування
Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.
Капусту шаткуємо і огірок ріжемо соломкою.
Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше, ніж у видавленого.
Кріп, можна ще додати петрушку, дрібно рубаємо.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
Заправляємо майонезом або сметаною до смаку.
Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Можна відправити в холодильник остуджувати на 30 хвилин.
Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність блюд і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.
Раніше ми писали 500 доларів за папугу: на Дніпропетровщині оголосили нагороду за зниклого улюбленця