Мариновані баклажини з цибулею та часником проста, популярна та затребувана заготовка із серії рецептів «На швидку руку». Як швидко та легко приготувати мариновані баклажани з цибулею та часником, розповість «Дніпро Регіон».
Для маринування потрібні:
баклажан 4 шт
цибуля червона 1-2 шт
часник 5-6 зубчик
петрушка 10 гілочок
цукор 1 ст.
сіль 1 ч.л.
олія соняшникова 60 мл
оцет 9% 25 мл
лавровий лист
перець запашний
чорний перець
1) Баклажани очищаємо від шкірки і кладемо в киплячу, підсолену воду, даємо покипіти під закритою кришкою 3-5 хв.
2) Потім дістаємо баклажани з води і даємо їм охолонути.
3) У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, рубаємо дрібно зелень, часник.
4) Робимо маринад з’єднавши масло, оцет, сіль і цукор.
5) Добре перемішуємо та відправляємо в холодильник на 4-6 годин.