Повернення ресторанів Макдональз в Україну, в тому числі і в Дніпро, ознаменувалося ажіотажем і довжелезними чергами, які збираються біля закладів третій день поспіль. При чому немає гарантії, що, відстоявши 20-30 хвилин, вдасться зробити замовлення. Бо ще є такий фактор, як тривога, під час якої ресторани не працюють. Крім того, і ціни за час повномасштабного вторгнення дуже підросли. Тому сайт «Дніпро Регіон» пропонує вам рецепт домашніх бургерів, нічим не гірших за розпіарений Макдональз. Також ви точно будете знати, з чого вони зроблені, і без проблем давати їх дітям. Цим смачним рецептом з нами поділилася дніпрянка Юлія Перекотій.
Продукти на 4 бургери:
- Булка з кунжутом – коштує біля 8 грн/шт в залежності від супермаркету.
- Фарш з індички – 400 гр – 80 грн
- Помідор – 1 шт – 15-20 грн
- Соус за смаком (гірчичний, грецький йогурт, кетчуп) – гривень 15 за все.
- За бажанням можна листочок салату.
- Сир тостерний, зручніше купувати в індивідуальному пакуванні – 40 грн.
- Підсумок: 4 величезні бургери, як мінімум, 200 грам кожен, обійшлися 170 грн.
Приготування:
- Беремо фарш, підсолюємо і перчимо за смаком, мокрими руцями формуємо котлети для бургерів.
- На гарячу пательню викладаємо.
- Підсмажуємо з обох боків до готовності.
- Розрізаємо булку навпіл, але не до кінця.
- Робимо соус: змішати йогурт з гірчицею та кетчупом.
- Рівномірно намазуємо на булочку. Гарячі котлети викладаємо на змазаний соусом бургер.
- Ріжемо помідор, трішки солі, додаємо до гарячої ще котлети сир та томати, листочок салату, знов соус, накриваємо, скріплюємо і насолоджуємось!