Середа, 8 Травня

Приготований таким чином горошок взимку можна додавати до різних салатів, готувати з нього гарніри або кидати в каструльку до інших компонентів при варінні супу.

Для заготівлі нам знадобиться лише сам горошок та листя винограду чи вишні.

Для початку підготуйте необхідні інгредієнти – витягніть горошинки зі стручків, а листя добре промийте під проточною водою.

Після цього можна приступати до процесу заготівлі. Проваріть горошок протягом двох хвилин і відкиньте його на друшляк, після чого відразу ж помістіть ємність із горошком у холодну воду.
Ця нехитра процедура потрібна для того, щоб бобові зберегли свій зелений колір.

Помістить горошок у невеликі ємності, де він зберігатиметься, наприклад, скляні банки або ємності, виготовлені з кераміки.

Залишилося накрити вміст тари виноградним або вишневим листям, а зверху на листя покласти дощечку і грузик.

Добре зберігається горошок у такому вигляді у сухому прохолодному місці, наприклад у льоху або підвалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: