Неділя, 5 Травня

Всі знають, що м’ясо – це смачно. Запечене на грилі чи в духовці, смажене чи приготоване на вогні – воно смакує завжди. Але щоб додати йому родзинки, подають різноманітні соуси, кетчупи, аджику. Саме до м’яса дуже підходить сливова аджика.

Подробиці

Щоб її приготувати нам знадобиться:
Сливи – 2,5 кг
Часник – 200 г
Гіркий перець – 2-3 невеликі стручки
Цукор – 200 г
Сіль – 2 ст. л.
Томатна паста – 2 ст. л.

Спочатку потрібно відділити сливи від кісточок (найкраще підходять ті, в яких легко відділяються кісточки – як слива «угорка»). Потім почистити часник.

Після цього перемолоти через м’ясорубку сливи, часник і гіркий перець. Додати цукор, сіль і томатну пасту.

Все це кип’ятити в каструлі з грубим дном або в казанку 15-20 хвилин. Гарячим розлити в стерилізовані баночки й закрутити.

Перевернути їх до охолодження. Таку аджику можна зберігати на зиму, а можна їсти й відразу.

Головне – щоб було м’ясо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: