Субота, 23 Листопада

Варення з абрикосів не менш смачне та корисне, ніж полуничне або малинове. Його люблять не лише діти, а й дорослі. Ми вирішили поділитися простим та швидким рецептом. На приготування цього абрикосового варення знадобиться лише два інгредієнти і лише година часу, передає «Дніпро Регіон»

Густе абрикосове варення із двох інгредієнтів – рецепт

Для приготування варення вибирайте абрикоси, що не перестигли, а навпаки, злегка твердуваті, щоб при варінні вони не розвалилися. Також краще віддати перевагу сорту з кислинкою.

Складові:

  • 1,2 кілограма абрикосів
  • 900 г цукру

Спосіб приготування:

  1. Розриваємо абрикосинки на половинки та видаляємо кісточки.
  2. У миску насипаємо цукор і заливаємо 250 мл води, помішуємо, щоб цукор повністю розчинився.
  3. У каструлю, в якій варитимемо варення, висипаємо абрикоси і заливаємо солодкою водою – залишаємо приблизно на 40 хвилин, щоб абрикоси просочилися і пустили сік.
  4. Ставимо каструлю на вогонь та варимо протягом 10 хвилин після закипання.
  5. Розливаємо варення по стерилізованих банках, щільно закриваємо кришками. Перевертаємо вгору дном, накриваємо ковдрою і даємо повністю охолонути.
  6. Зберігати варення можна в холодильнику або в темному прохолодному місці (під раковиною, в коморі або погребі).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: