Субота, 23 Листопада

З початком повномасштабного вторгнення, українці змінили свої професії, переквалікувавшись, аби захищати Батьківщину. Олександр Курбатов, шеф-кухар зі стажем, став не лише воїном, а й кулінаром на передовій. На разі він проходить службу у одному з підрозділів 128-ої бригади, де готує свій фірмовий плов для ЗСУ, повідомляє «Дніпро Регіон».

До війни Олександр Курбатов працював су-шефом і шефом у найвідоміших ресторанах Дніпра. У лютому 2022 року, Олександр, батько трьох дітей, пішов добровольцем на фронт, де і продовжує куховарити для захисників.

Олександр Курбатов. Шеф-кухар, автор ідеальної формули фірмового плову ЗСУ у казані

Ця страва поєднує старовинний узбецький рецепт з традиційними продуктами, які постачаються всім підрозділам Збройних сил України, плюс власний авторський набір спецій і дрібка кухарської майстерності, адже Олександр працював су-шефом і шефом у найвідоміших ресторанах Дніпра.

128-а окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: