З початком повномасштабного вторгнення, українці змінили свої професії, переквалікувавшись, аби захищати Батьківщину. Олександр Курбатов, шеф-кухар зі стажем, став не лише воїном, а й кулінаром на передовій. На разі він проходить службу у одному з підрозділів 128-ої бригади, де готує свій фірмовий плов для ЗСУ, повідомляє «Дніпро Регіон».
До війни Олександр Курбатов працював су-шефом і шефом у найвідоміших ресторанах Дніпра. У лютому 2022 року, Олександр, батько трьох дітей, пішов добровольцем на фронт, де і продовжує куховарити для захисників.
Ця страва поєднує старовинний узбецький рецепт з традиційними продуктами, які постачаються всім підрозділам Збройних сил України, плюс власний авторський набір спецій і дрібка кухарської майстерності, адже Олександр працював су-шефом і шефом у найвідоміших ресторанах Дніпра.
128-а окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ