Настав час домашніх огірків, зробимо просту та дуже смачну закуску з огірків. Мариновані огірки виходять хрусткі та готуються швидко. Рецептом смачноїзакуски ділиться «Дніпро Регіон».
Інгрідієнти:
- огірки-500г;
- часник-4зубчика (або за смаком);
- сіль-1ч.л.;
- цукор- 1ст. л. без гірки;
- кріп-пучок;
- зерниста гірчиця-1,5 ч.л.;
- сік лимона-1,5ст.л. (або до смаку);
- суміш перців-1/2ч.л.;
- соєвий соус-1ст.л.;
- рослина олія-3ст.л.
Спосіб приготування:
- Огірки нарізаємо кружечками по 1 см та викладаємо у глибоку миску.
- Додаємо нарізаний кріп.
- Через прес видавлюємо часник і кладемо до ємності з нарізаними огірками та кріпом.
- Підсолюємо, додаєм суміш перців та цукор.
- Заправляємо сіком лимону, соєвим соусом, зернистою гірчицею та рослиною олією.
- Все добре перемішуємо.
- Страва готова. Але, якщо ви бажаєте, щоб огірки більше промаринувалися, накриваємо ємність харчовою плівкою та ставимо у холодильник на 1,5 години.