Відкриті пиріжки з м’ясом у духовці готуються дуже легко. Поки буде підходити тісто, в цей час можна зробити начинку. Як приготувати відкриті пиріжки з м’ясом в духовці рецепт від «Дніпро Регіон».
Інгредієнти:
Для тіста:
- 400 мл теплого молока;
- 7 г сухих дріжджів;
- 1,5 ст.л цукру;
- 180 мл рослинної олії;
- 1 яйце+білок;
- неповна ст.л солі;
- 6 склянок борошна.
Для начинки:
- гілочка кропу;
- 1/2 болгарського перцю;
- 1 цибулина;
- 200 г фаршу;
- сіль, перець, паприка.
Як приготувати пиріжки з м’ясом в духовці:
- У миску влити тепле молоко, додати дріжджі та цукор перемішати. Потім додати яйце + білок, олію, сіль, перемішати. Поступово додаючи борошно, замісити м’яке тісто. Тісто накрити і залишити на одну годину в теплому місці.
- Інгредієнти для начинки подрібнити в блендері. Готове тісто розділити на 10 рівних частин. Сформувати в кружечок, перекласти на лист, накрити плівкою і залишити на 20 хвилин.
- Розподілити начинку та покласти на кружечки із тіста, змастити жовтком, змішавши його із двома чайними ложками води. Випікати, заздалегідь в розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!