Кожна господиня має свій секрет смачних і пишних сирників.
Однак ті, хто вирішив навчитися готувати цю страву, можуть виникати проблеми. Найчастіша полягає в тому, що страва на сковороді розтікається і в результаті нагадує оладки.
Але, як зазначають кухарі, легко приготувати ідеальні сирники. Треба взяти лише два інгредієнти, оскільки решта буде зайвою. Як приготувати смачні сирники з двої інгрідієнтів, розповість «Дніпро Регіон».
На 300 г сиру слід підготувати 3 столові ложки борошна. За бажання можна додати щіпку солі.
Сир, як відзначають досвідчені кулінари, потрібно злегка розім’яти, перемішати із борошном і довести до однорідної консистенції.
Потім треба зліпити кульки, обваляти в борошні і надати форму класичного пишного коржика.
Смажити страву потрібно на попередньо розігрітій сковороді. Другий бік сирників треба обсмажувати під кришкою.
Якщо хочеться додати солодощі, але при подачі можна покласти трохи варення чи згущеного молока. Також частування відмінно поєднується з фруктами та ягодами.