Хочеться солоденького, але не знаєте, що по приготовувати до чаю? Дніпро Регіон рекомендує спекти пиріг на мінеральній воді – повітряний, легкий, ароматний та дуже апетитний за рецептом від дніпровського кондитера Таміли Уварової. Цей пиріг не залишить нікого байдужим!
Інгредієнти для приготовання пиріга на мінеральній воді:
Масло вершкове -25 г
Вода мінеральна -200 г
Яйця -4 шт
Цукор -400 г
Ванільний цукор -10 г
Борошно -800 г
Розпушувач -18 г
Апельсини -350 г
Вишня морожена -200 г
Технологія приготування:
1. Змішати вершкове масло з мінеральною водою, додати яйця, цукор, ванілін, розпушувач. Все добре перемішати.
2. Борошно просіяти та додати до перемішаної маси, перемішати.
3. Викласти масу на змащену олією форму, розрівняти поверхню.
4. Зверху викласти вишню по всій поверхні та шматочки апельсина.
5. Перемішати трохи мороженого масла з борошном, зробити крихту.
Посипати крихтою весь пиріг.
6. Випікати в розігрітій до t 180 градусів духовці приблизно 40-45 хвилин.