Оладки з капусти – дуже просте і водночас смачне частування. Приготувати їх можна за цим рецептом і подати на стіл зі сметаною як окрему страву або до будь-якої м’ясної страви розповідає «Дніпро Регіон».
Інгрідієнти для оладок з капусти:
400 г капусти, 200 мл кефіру, 1 яйце, 1 цибулина, 4 столові ложки борошна, 10 г розпушувача і сіль за смаком.
Приготування оладок з капусти:
Капусту дрібно шаткуємо, солимо і віджимаємо руками.
Цибулю трьом на тертці і додаємо до капусти.
До маси додаємо кефір, яйце, борошно, розпушувач і перемішуємо.
Тісто за консистенцією має вийти як сметана.
Тепер розігріваємо сковорідку, наливаємо олії і смажимо оладки на середньому вогні до золотаво-коричневого кольору.
Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб вони вбрали жир, і через 10-15 хвилин подаємо на стіл зі сметаною.