Мрієте про смачну та корисну м’ясну страву, яка підійде як для святкового столу, так і для повсякденного обіду? Спробуйте приготувати соковиту “буженину” з курячого філе. Ця страва не лише смачна, але й дієтична, адже куряче філе – це джерело білка та корисних мікроелементів. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Як приготувати соковиту «буженину» з курячого філе
Інгредієнти:
2 курячі філе.
0,5 л води.
Маринад 1:
1,5 ч.л. солі.
Духмяний чорний перець.
Часник.
Лавровий листок.
Маринад 2:
1/2 чл. карі ніжний.
1 ч.л. з гіркою паприки.
1 ч.л. французької гірчиці.
1 ч.л. соєвого соусу
Меду.
Олії.
Приготування:
1. В каструльку наливаємо воду, додаємо сіль, розмішуємо і додаємо решту складових маринаду 1, кладемо куряче філе і маринуємо його 2-3 години.
2. Виймаємо, добре просушуємо, обкручуємо ниткою, з‘єднуємо все для маринаду 2 і обмазуємо м‘ясо. Маринуємо його ще 30 хв- 2 години.
3. Випікаємо при 200 градусах – 30 хвилин, охолоджуємо в вимкненій духовці, або під фольгою.
4. Подаємо до столу в будь-який час дня, смачного!