Відбивні у цибульному клярі – соковиті, смачні, пікантні, а саме головне, чудово поєднуються з будь-яким гарніром. Рецептом приготування незрівнянних відбивних у цибульному клярі ділиться Дніпро Регіон.
Інгрідієнти:
- Філе куряче – 700 г
 
Для кляра:
- Яйце куряче – 4 шт.
 - Майонез – 3 ст. л.
 - Сметана – 3 ст. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний
 - Борошно – 4 ст. л.
 - Цибулина велика – 1 шт.
 
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на шматки та відбити. Посолити, поперчити і відкласти, щоб трохи промаринувалось.
 - .Робимо кляр. На середній тертці натираємо велику цибулину (можна подрібнити у блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль та перець. Поступово додаємо борошно. Усі перемішуємо до однорідної маси.
 - Обмочуємо м’ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою.
 - Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням листтям салату.
 
		
									 
					