Не варто витрачати багато часу на приготування салатів, адже смачну страву можна зробити і за 10 хвилин. Салат з буженини вразить навіть гурманів, адже поєднання незвичайних інгредієнтів дає неповторний смак, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».
Інгредієнти:
- буженина – 400 г,
- волоські горіхи – 1 жменя,
- яблуко зелене – 2 штуки,
- сир – 200 г,
- огірок – 3 штуки,
- майонез – для заправки,
- сіль – до смаку.
Спосіб приготування:
- Наріжте буженину та огірки, у яких була видалена рідка частина, тонкою соломкою.
- Очистіть яблука від шкірки, натріть фрукти та сир на великій тертці. Горіхи подрібніть за допомогою ножа.
- З’єднайте інгредієнти, додайте майонез та сіль.
- Обов’язково дайте салату насититись у холодильнику протягом 1 години. Перед подачею можете прикрасити зеленню.