Найсмачніші кабачкові оладки із зеленою цибулею стануть корисним та смачним початком вашого дня. Рецепт приготування ніжних кабачкових оладок настільки простий, що впорається навіть господиня –початківець. А вдале поєднання кабачків та зеленої цибулі не залишить байдужими нікого з членів вашої родини. Як приготувати кабачкові оладки із зеленою цибулею розповість «Дніпро Регіон».
Кабачкові оладки із зеленою цибулею – інгредієнти:
- 1 кг молодих кабачків або цукіні;
- 1 ч. л. плюс 1/2 ч. л. солі;
- 2 великі яйця – злегка збити;
- 40 г нарізаної зеленої цибулі;
- 150 г пшеничного борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1/2 ч. л. меленого чорного перцю;
- оливкова олія – для смаження;
- мметана – для подачі.
Кабачкові оладки із зеленою цибулею -приготування:
- 1. Вимийте кабачки та зріжте кінці. Натріть їх у великій тертці. Викладіть терті кабачки у велику миску, перемішайте з 1 ч. л. солі та дозвольте настоятися протягом 10 хвилин.
- Через 10 хвилин відіжміть кабачки для видалення зайвої вологи, за бажання можете скористатися марлею. Перекладіть віджаті кабачки у миску кухонного комбайна.
- Додайте до кабачків нарізану зелену цибулю та збиті яйця, перемішайте інгредієнти.
- У невеликій мисці змішайте борошно, розпушувач, 1/2 ч. л. солі та 1/2 ч. л. чорного перцю або приправте до смаку. Вмішайте отриману борошняну суміш у рідку кабачкову суміш і ретельно перемішайте інгредієнти. Тісто для кабачкових оладок готове.
- Покладіть велику антипригарну сковороду на середній вогонь, додайте 2 ст. л. оливкової олії. Як тільки масло розігріється, додайте на сковороду по 50-70 г кабачкової суміші за раз і злегка згладьте тісто зверху, щоб воно набуло форми оладок. Обсмажте кабачкові оладки по 3-5 хвилин з кожного боку або золотистого кольору. Готові смачні оладки подавайте теплими з ложкою сметани.