Замість довгого традиційного маринування спробуйте швидкий варіант приготування хрустких огірків. Огірки будуть дуже смачні, а часу на прготування достатьньо 10 хвилин.
Рецепт приготування марінованих огірків:
На кілограм огірків знадобиться:
- пучок кропу;
- 3-4 зубчики часнику;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 столова ложка цукру;
- 2 столові ложки 6%-ного оцту;
- 3 столові ложки олії.
З огірків потрібно видалити кінчики з двох сторін, розрізати їх навпіл і кожну з отриманих половинок розділити на чотири частини.
Для приготування маринаду наріжте кріп і дрібно порубайте часник.
Покладіть всі підготовлені інгредієнти в миску, де маринуватимуться огірки.
Всипте сіль і цукор, додайте оцет і олію.
Після цього ретельно перемішайте огірки, щоб маринад потрапив на кожен шматочок.
Їх можна їсти відразу ж, але краще відправити на годину до холодильника – так мариновані огірочки будуть ще смачнішими.