М’яке печиво з яблуками простий рецепт у духовці. Печиво виходить таке смачне, що важко від нього відірватися. М’яке, ніжне, ароматне з яблучним смаком. Таке печиво не залишить байдужим нікого, ні дітей, ні дорослих. Залишається м’яким навіть наступного дня. Як приготувати м’яке печиво з яблуками “Зупинитись неможливо”, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».
Складові
- сіль – 1/4 ч. л.;
- яблука – 2шт (300г);
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 150 г;
- вершкове масло – 60 г;
- цукор – 5 ст. л.;
- розпушувач – 0,5-1 ч. л.
Як приготувати м’яке печиво з яблуками:
- У миску кладемо ростоплене вершкове масло.
- Додаємо 5ст.л цукру, добре перетираємо, розбиваємо 1 яйце і знову перемішуємо.
- Додаємо просіяне борошно, трохи солі, половину ч. ложки розпушувача (якщо додавати соду, то її необхідно погасити оцтом).
- Замішуємо тісто, виходить як на кекси, навіть трохи густіше.
- 2 середніх чищених яблука нарізаємо кубиком, додамо в тісто і перемішуємо.
- Руками формуємо печиво, приблизно по неповній столовій ложці, змочуємо руки у воді, щоб тісто не липло до рук.
- Кладемо на лист застелений папером для випічки, на відстані один від одного, тому що печиво розтікається під час випічки.
- Випікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 15-17 хвилин до рум’яності.
- Даємо печиву охолонути, за бажанням можна посипати цукровою пудрою.