Хачапурі з сиру готується дуже просто. Хачапурі – це не просто випічка, це символ гостинності та тепла, що прийшов до нас із сонячної Грузії. Хрустка скоринка, тягучий сир та неповторний аромат роблять цю страву улюбленою для багатьох. Існує безліч різновидів хачапурі, але сьогодні ми поговоримо про класичний варіант – хачапурі з сиром. Як приготувати смакоту, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
– Сир – 150 гр.
– яйце – 1 шт.
– Борошно – 30 г.
– Сир – 30 г.
– Сіль – за смаком
– Олія – для смаження
– Зелень – для подачі
Приготування:
1. Відокремлюємо білок від жовтка. У білок додайте сир, борошно, посоліть за смаком.
Все ретельно перемішайте.
2. Викладіть масу в сковорідку у вигляді човника. Поки гріється сковорідка, натріть сир.
3. Смажте під кришкою з кожного боку по 3-5 хвилин.
4. Викладіть на «човник» сир.
5. Вилийте в центр жовток і залиште ще на кілька хвилин під кришкою. Подавайте із зеленню.