Лазання з баклажанів з яловичиною. Приготувати таку страву дуже просто. Записуйте покроковий рецепт, впевнені, страва сподобається навіть тим, хто не любить баклажани та яловичину. Можна сказати, це вишукана страва. Детальніше розповість Дніпро Регіон.
⠀
Інгредієнти:
▫️ Баклажани – 3 шт.
▫️ Фарш яловичий – 500 г.
▫️ Цибуля ріпчаста – 1 шт.
▫️ Томати – 2 шт.
▫️ перетерті томати – 400 г.
▫️ Бринза – 200 гр.
▫️ Часник – 2 зубчики.
▫️ спеції (солодка паприка – 1 ч.л., копчена паприка – 1 ч.л, сіль/перець – за смаком).
▫️ Рослинна олія – для смаження
▫️ Зелень – для подачі.
⠀
Приготування:
1. Баклажани нарізати разом із шкіркою слайсами по 0,5 см, викласти на деко, змащене маслом і запікати 10 хв при 190 гр.
2. Паралельно обсмажити на олії фарш до потемніння з усіх боків, додати цибулю – ще 2 хв, потім часник і дрібно нарізані томати – гасити 4 хв.
3. Далі додати перетерті томати, сіль, перець та спеції – ще 2 хв.
4. Форму змастити олією та викласти шарами: баклажани, фарш у томатному соусі та поламана на дрібні шматочки бринза. І повторюємо шари по другому колу.
5. Випікати 25 хв. за 180 градусів. Подати із улюбленою зеленню.