Курка під шубою в духовці з помідорами може подаватись як сімейна страва, так і святкова. Курка виходить дуже смачною та ніжною. Готується легко, просто та швидко. Як приготувати курку під шубою в духовці розповість «Дніпро Регіон».
Складові:
- 1 ціла куряча грудка (2 половинки курячого філе);
- 2 відварені яйця;
- 60 г сиру;
- 1 цибулина;
- 1 помідор;
- 1-2 зубчики часнику;
- 2 ст.ложки сметани;
- сіль та спеції за смаком.
Як приготувати курку під шубою в духовці з помідорами – рецепт
1. Нарізаємо куряче філе на пласти, як на відбивні. Курку відбиваємо (лайфхак: м’ясо завжди відбивайте в пакеті, так кухня залишається чистою). Куряче філе викладаємо на лист, солимо, перчимо і посипаємо улюбленими спеціями.
2. Натираємо яйця та сир, нарізаємо помідор. Змішуємо сир, яйця, помідор і видавлюємо часник; солимо, перчимо, додаємо сметану і добре перемішуємо.
3. Зверху на куряче філе викладаємо нашу “шубку” і випікаємо в духовці 30-40 хвилин до готовності при 180 градусах.