Куряча печінка з яблуками та цибулею у банці готується дуже просто, а виходить дуже смачною. Печінку не потрібно жарити чи варити. Готується печінка в банці в духовці. Виходить смачна, ніжна та соковита з приємним солодкуватим яблучним смаком. Як приготувати Курячу печінку з яблуками та цибулею в банці у духовці розповість «Дніпро Регіон».
Складові:
- 500 г курячої печінки;
- 2 цибулини;
- 1 яблуко;
- сіль, перець;
- 40 г вершкового масла.
Як приготувати Курячу печінку з яблуками та цибулею в банці у духовці
1. Печінку промити, нарізати цибулю півкільцями, яблуко очистити від кожури і нарізати пластинами.
2. У банку укладати шарами цибулю, яблуко, печінку, сіль, перець і так чергувати до кінця. Зверху покласти вершкове масло.
3. Банку накрити фольгою і відправити в холодну духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів.