“Кухарі Титани” – це унікальний проєкт Дніпровського державного університету внутрішніх справ, що об’єднує військових ветеранів у кулінарній справі. У рамках проєкту ветерани, які отримали поранення на полі бою, зокрема ті, що мають ампутації кінцівок, вчаться готувати традиційні українські страви – борщ, банош та котлету по-київськи. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на фб сторінку ДДУВС.
Учасники під керівництвом досвідчених шеф-кухарів опановують нові навички та зміцнюють впевненість у собі.
Цей проєкт покликаний підтримати ветеранів, допомогти їм адаптуватися до мирного життя та відкрити для себе нові горизонти.
“Кухарі Титани” – це приклад мужності та сили духу, що допомагає не лише подолати особисті випробування, а й зберегти національні кулінарні традиції.