Ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко і без проблем приготувати десерт до чаю. Рецепт від дніпровського кондитера Таміли Уварової.
Складові для приготування крамблу з яблуками та смородиною:
Начинка:
– 4 яблука
– 200 г чорної смородини
Для крихти:
- 100 г вершкового масла
- – 100 г борошна (якщо хочете приготувати без глютену, використовуйте рисове або гречане борошно)
- – 50 г мигдального борошна
- – 75 г цукру
- – 1,5 кавової ложки натертого імбиру
Приготування крамблу з яблуками та смородиною:
1️. Дістаньте з холодильника вершкове масло і дайте йому постояти, щоб стало м’яким.
2️. Очистіть від шкірки яблука та наріжте кубиками.
3️. Змішайте в чаші масло, борошно, цукор, мигдальне борошно та імбир, доки не отримаєте крихту.
4️. Викладіть у форму яблука та смородину, присипте цукром і викладіть зверху тісто.
5️. Випікайте в духовці 180С 20–30 хвилин, поки не з’явиться золотиста хрустка скоринка.
Дістаньте готовий крамбл, заваріть чай і дегустуйте — теплим десерт смачніший