Дніпровський кондитер Дмитро Нікіфоренко знову у себе в соцмережах показав власний черговий шедевр. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на сторінку автора торту.
Всім, хто займається кондитерською справою, відомо, як важко іноді вдається відобразити точну солодку копію по наданому замовником фото. А ще важче, відтворити у міні- копії детальне зображення реальної місцевісті, – написав автор торту.
Як зазначив кондитер, процес підготовки до таких тортів займає дуже багато часу: це і промальовка макета, масштабування, виготовлення ліпних деталей, і всі процеси пов’язані з випіканням, зборкою та декоруванням торта. А в цьому випадку, ще і заливка частини торта смачним желе. Додайте сюди, ще і розрахунок розмірів і підготовку підкладки під торт.
Тут і ночі без сну, і нервові зриви, і робота, як то кажуть -” на межі”. Але, головна задача – видати замовлення в оговорений строк і що найголовніше, створити так званий ВАУ- ЕФЕКТ!І сьогодні, для Вас мій новий панорамний торт.
Розміри торта: 1 м х 55 см, а приблизна вага 20 кг.
Начинка:
- нижня частина острова: ніжні медові коржі, сирно-вершковий крем Чіз, бананово-апельсиновий курд;
- верхня частина острова: шоколадний бісквіт, шоколадний крем Тірамісу, вершкова карамель.
Весь декор їстівний. Вода – смачне лимонне желе.