Корн-дог із сиром приготувати дуже просто. Було б бажання та продукти. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Корн-дог – це справжній хіт вуличної їжі, який завоював серця багатьох. А якщо додати до класичного корн-догу ще й розплавлений сир, то ви отримаєте справжнє кулінарне диво!
Що таке корн-дог?
Це сосиска, вкрита хрустким кукурудзяним тістом і насаджена на паличку. Зазвичай його смажать у фритюрі до золотистої скоринки. Але ми пропонуємо додати до цього класичного рецепту нотку розкоші – додамо всередину сир.
Чому варто спробувати корн-дог із сиром?
- Незвичайне поєднання смаків: Солодка сосиска, солоний сир та хрустке тісто створюють неповторний смаковий букет.
- Швидко і смачно: Корн-дог із сиром – це ідеальна закуска для перекусу або вечірки.
- Оригінально: Така страва точно здивує ваших гостей та додасть різноманітності до вашого меню.
Інгредієнти:
– Сосиски – 8 штук
– Плавлений сир – 8 скибочок
– Борошно пшеничне – 150 г
– Борошно кукурудзяне – 100 г
– Молоко – 360 мл
– Яйця – 2 штуки
– Розпушувач – 1 год. ложка
– Сіль – 1 год. ложка
– Перець чорний мелений – за смаком
– Олія – за потребою
Приготування:
1. Сосиски загорніть у скибочки сиру і насадіть на шпажки. Викладіть на тарілку або лист і приберіть в морозилку на 20 хвилин.
2․ У мисці збийте віночком борошно з молоком, яйцями, розпушувачем, сіллю та перцем. Тісто має бути однорідним і нагадувати сметану.
3․ У глибокій сковороді розігрійте олію. Його має бути стільки, щоб ви могли повністю занурити сосиски.
4․ Дістаньте сосиски з холодильника і по одній вмочуйте в кляр. Після прокрутіть, щоб стекли надлишки кляру. Щоб було простіше керуватися сосисками на шпажках, перелийте тісто в склянку.
5․ Використовуючи кулінарні щипці, акуратно опускайте сосиски в олію та обсмажуйте до золотистої скоринки. На це піде приблизно кілька хвилин.