Гарбуз – це осінній овоч. Господині готують різноманітні страви з гарбуза, адже цей овоч дуже корисний. Як приготувати гарбузовий суп пюре з плавленим сиром та вершками, розповість «Дніпро Регіон». Суп-пюре виходить дуже смачним, ніжним, а саме головне, що на приготування смачної страви не потріно витрачати години.
Складові:
- гарбуз 300 гр (у вареному вигляді);
- вершки 200 мл (у мене 10%);
- цибуля 1 шт;
- морква 1 шт;
- плавлений сир 5 столових ложок (рідкий);
- сіль за смаком;
- картопля 4 шт.
Як приготувати гарбузовий суп пюре з плавленим сиром і вершками:
1. Відварити гарбуз, картоплю, моркву та цибулю. Бульйон не виливати.
2. За допомогою блендера зробити овочеве пюре, додати вершки, сир, бульйон.
3. Поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи.
4. Додати копчене м’ясо або бекон