Бананове печиво з вівсянкою готується без муки, яєць, масла, молочних продуктів. Якщо у вас в холодильнику залежались банани та є невикористана вівсянка, то рецепт цього печива буде доречним. Як приготувати бананове печиво з вівсянкою та фініками, розповість «Дніпро Регіон».
Складові:
- 200 г вівсяних пластівців довгого варіння;
- 3 дуже стиглих банана;
- 50 г тростинного цукру (за бажанням);
- 4 г розпушувача;
- 100 г фініків.
Як приготувати бананове печиво з вівсянкою і фініками
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- У блендері з ножами трохи перемелюємо пластівці (але не на борошно).
- Банани за допомогою вилки перетирати у пюре.
- Фініки промиваємо, видаляємо кісточки і ріжемо на невеликі шматочки.
- В бананове пюре всипаємо цукор і розпушувач, перемішуємо.
- Всипаємо пластівці, перемішуємо і додаємо фініки. Знову перемішуємо.
- Деко застилаємо тефлоновим килимком або пергаментом.
- Столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи печиво круглої форми.
- Відправляємо в духовку на 20 хвилин.