Яблучний пиріг на сковороді за 15 хвилин готується дуже швидко та легко з найпростіших продуктів тих, що є у кожному домі. Завдяки тому, що яблука карамелізуються на сковорідці, а не просто запечуються у тісті, додається витончений смак. Рецепт приготування яблучного пирога на сковорідці за 15 хвилин дуже підходить, коли неочікуванні гості на порозі, рецептом пирога ділиться «Дніпро Регіон».
Складові:
- 2 шт. яблука;
- 30 г вершкове масло;
- 40 г цукор.
Тісто:
- 1 яйце;
- 10 г ванільний цукор;
- 40 г цукор;
- 150 г сметана;
- 30 г соняшникова олія;
- 140 г борошно;
- 8 г розпушувач.
Як приготувати яблучний пиріг на сковороді:
1. Яблука очистили від шкірки та ріжемо на часточки. Олію та цукор розчинити на сковороді. Викладаємо яблука та смажимо 7 хвилин. Не забуваймо перемішувати.
2. Робимо тісто. Змішуємо яйце цукор, ванільний цукор. Далі додаємо соняшникову олію та сметану. Добре розмішали і додаємо борошно та розпушувач.
3. Викладаємо тісто зверху яблук. Накриваємо кришкою, на повільному вогні готуємо 15 хвилин. І пиріг готовий. Перевернули на тарілку та подаємо на стіл.