Навіть у березні, коли немає таких морозів, як узимку і вже на всю дихає весна, так хочеться чогось теплого та ароматного. Безалкогольний глінтвейн з гранатовим соком – це ідеальний напій, який не лише зігріє, але й подарує справжню насолоду. Як приготувати і посмакувати смачненьким, розповість Дніпро Регіон.
Яскравий смак та аромат:
Гранат додає напою насичений рубіновий колір та приємну кислинку, яка чудово поєднується з теплими спеціями. Цей глінтвейн – чудова альтернатива традиційному напою, особливо для тих, хто не вживає алкоголь.
Інгредієнти:
– Гранатовий сік — 500 мл
– Яблучний сік — 250 мл
– Коричневий цукор — 25 г
– Ожина — 1 жменю
– Кориця — 1 паличка
– Бадьян — 1 зірочка
– Гвоздика — 4 штуки
– Чорний перець горошком — 3 штуки
– Апельсин — 1 штука
Приготування:
1. Помістіть в каструлю гранатовий і яблучний сік, цукор і ожину. Підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди.
2. Додайте спеції та апельсин, нарізаний на четвертинки.
3. Доведіть до легкого кипіння і зніміть з вогню.
4. Процідіть глінтвейн і подавайте гарячим.