Домашні глазуровані сирки – це чудовий десерт, який можна приготувати власноруч. Вони не тільки смачніші за магазинні, але й корисніші, адже ви знаєте, які інгредієнти використовуєте. А з начинкою з вареного згущеного молока вони стають просто неймовірними! Як приготувати неймовірну смакоту, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
300 г сиру.
30 г вершкового масла.
30 г цукрової пудри.
70 г вареного згущеного молока.
200 г молочного шоколаду.
40 мл рослинної олії.
Приготування:
1. По необхідності, творог пробиваємо блендером, додаємо м’яке вершкове масло, цукрову пудру і перемішуємо до однорідної маси.
2. Кладемо в кондитерський мішок або пакет.
3. Формуємо сирки на харчовій плівці, як я показую на відео. Кладемо на рівну поверхню та прибираємо в морозилку до повного замороження (20-30 хвилин). ⠀
4. Шоколад розтоплюємо у мікрохвильовці або на водяній бані, додаємо рослинну олію та добре перемішуємо.
5. У сирок вставляємо шпажку/зубочистку і кілька разів повністю занурюємо в глазур.
6. Прикрашаємо за смаком, кладемо на пергамент і прибираємо у холодильник до розмороження сирків (20-30 хвилин).