Як приготувати львівський сирник. Ідеальний рецепт смаколика, який нікого не залишить байдужого, розповість Дніпро Регіон.
Десерт за цим рецептом завжди вдається як треба!
Як приготувати львівський сирник
Інгредієнти:
700 г кисломолочного сиру
4 яйця
40 г крохмалю
150 г цукру
100 г сметани
100 г топленого масла ТМ Яготинське @yagotynske
ваніль, цедра 1 апельсину
150 г родзинок
90 г чорного шоколаду + 90 г молочного шоколаду + 20 г олії
Приготування:
спершу на ніч або на пару годин заливаємо водою родзинки, як вони набухнуть – воду зливаємо
зʼєднуємо сир, цукор, крохмаль, сметану, топлене масло, ваніль і цедру – добре збиваємо блендером, додаємо родзинки, перемішуємо і викладаємо в форму
випікаємо при 170 градусах – 45 хвилин, я печу на нижньому рівні решітки, і печемо ще при 180 градусах – 15 хвилин, охолоджуємо
сирник охолоджуємо в холодильнику ніч або 4 години
для шоколадного шару зʼєднуємо шоколад з олією, розтоплюємо в мікрохвильовці і покриваємо сирник, охолоджуємо ще годинку, смачного!