Салат “Цезар” з куркою – це беззаперечна класика, яка поєднує в собі свіжість, хрусткість та насичений смак. Хочете приготувати його вдома, як у найкращому ресторані? Ось вам покрокова інструкція з усіма секретами та варіаціями. Розповість покроковий рецепт Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
1/2 салату айсберг.
1 куряче філе.
Кілька помідорів чері.
Кілька перепелиних яєць.
1/4 багету.
Сир пармезан.
Соус:
3-4 ст.л. майонезу.
1 ч.л. французької гірчиці.
2-3 зубці часнику.
30-40 г сиру пармезан.
Сіль.
Приготування:
Соус:
1. У мисці зʼєднати усі складники та подрібнити блендером до однорідності.
Салат:
1. Куряче філе розрізати вздовж навпіл та замаринувати, у мене це: паприка, сухий часник, сіль.
2. Залишити на 30-40 хв. Після цього підсмажити до готовності, яйця відварити.
3. Багет розрізати на маленькі кубики та запекти у духовці до рум’яності (200 градусів ~5 хв).
4. Листя салату подрібнити руками, добавити соус та вимішати.
5. На велику миску викласти салат, потім курку, яйця, помідори, сухарики, посипати натертим сиром.