Хто може встояти перед спокусою солодкого, ніжного торту, просоченого вершковим заварним кремом? Цей десерт – справжній шедевр кондитерського мистецтва, який здатний підкорити серця навіть найвибагливіших гурманів. Сьогодні ми поділимося з вами простим і доступним рецептом, щоб ви могли приготувати цей вишуканий торт власноруч і насолодитися ним у колі близьких. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на Ідеї для сніданку та вечері.
Інгредієнти:
Для бісквіту:
– яйце – 2 шт.
– Борошно – 20 гр
– кефір 1% – 25 мл.
– Розпушувач – 2 р.
– Цукор – 30 р.
Приготування:
– молоко 1,5% – 100 мл.
– М’який сир – 100 г.
– Жовток – 1 шт.
– кукурудзяний крохмаль – 10 г.
– Цукор – 25 г
Рецепт:
1. Білки відокремити від жовтків та збити до міцних піків. У жовтки додати кефір, підсолоджувач, борошно, розпушувач і ретельно перемішати.
2. Акуратно ввести білки, перемішуючи лопаткою знизу нагору.
Тісто перелити у форму і випікати в попередньо розігрітій до 180 ° духовці 20 хвилин (перевірити зубочисткою).
3. Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 коржі.
4. У молоко додати кукурудзяний крохмаль, жовток, підсолоджувач, ретельно перемішати та поставити на повільний вогонь. Варити, постійно помішуючи до загусання.
5. Злегка остудити крем, додати|добавляти| сир. Збити крем віночком.
6. Зібрати торт, промазати коржі кремом. Надіслати торт в холодильник.