Хто сказав, що для соковитих і ніжних котлет обов’язково потрібні хліб чи манка? Існує набагато цікавіший і смачніший варіант приготування котлет, який переверне ваше уявлення про цю класичну страву. Додавши звичайний інгредієнт до фаршу, ви отримаєте котлети, які буквально тануть у роті. Дізнайтеся, як бекон зробить ваші котлети справжнім шедевром! Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Як приготувати смачні котлети з беконом
Інгредієнти:
- 500 грамів курячого фаршу;
- 200 грамів бекону;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 1 яйце;
- перець, сіль та спеції за смаком;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування
- Подрібніть бекон, цибулю та часник, подрібнений бекон треба обсмажити. Це надасть котлетам соковитості й аромату.
- У глибокій ємності змішайте фарш, бекон, часник, цибулю, яйце та спеції. Наприкінці додайте панірувальні сухарі, вони зроблять котлети пухкими та ніжними.
- Фарш трохи відбийте, тоді структура котлет буде більш щільною.
- Змастіть руки олією чи водою та сформуйте котлети.
- Обсмажуйте котлети на сковорідці по 5 хвилин з обох боків до золотавої скоринки.
- Опісля складіть їх на пательню, накрийте кришкою та протушкуйте дві хвилини, щоб вони стали більш соковитими та ніжними.