Захоплюючий світ кулінарії завжди пропонує нам нові смакові відкриття, але деякі страви залишаються вічними класиками. Однією з таких страв є курячий шніцель – хрустка скоринка, соковите м’ясо всередині – ідеальне поєднання для будь-якого обіду або вечері. Як приготувати курячий шніцель, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
– Куряче філе-3-4 шт.
– Панірувальні сухарі-1 склянка
– яйця – 2 шт.
– молоко – 50 мл.
– Сіль – за смаком
– Рослинна олія – для смаження
⠀
Приготування:
1. Відбиваємо куряче філе з двох боків. Солимо
2. Розбиваємо в миску 2 яйця, солимо і збиваємо з молоком вилочкою до однорідності.
3. В окрему ємність висипаємо панірувальні сухарі.
4. Куряче філе надрізаємо і відбиваємо – виходить великий шніцаль. Його потрібно посолити та поперчити.
5. Занурюємо шницель у яєчну суміш, потім у сухарі та на добре розігріту сковороду з олією
6. Обсмажуємо із двох сторін на середньому вогні