Яблучний пиріг – це класика домашньої випічки, яка ніколи не виходить з моди. Соковиті яблука, ароматна кориця і хрустка скоринка – це поєднання, яке підкорить будь-кого. Давайте дізнаємося, як приготувати найсмачніший яблучний пиріг, який стане окрасою будь-якого столу. Детальніше розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Яблука – 300 – 350 гр.
Лимонний сік – 1 ст.л.
Цедра лимона
Ванільний цукор – 10 гр.
Яйця – 2 шт.
Сіль – 1/4 ч.л.
Цукор – 150 гр.
Вершкове масло – 110 гр.
Молоко – 80 мл.
Борошно – 150 гр.
Ванільний цукор -10 гр.
Розпушувач – 1 ч.л.
Приготування:
1. Очищуємо помиті яблука від шкурки і серединки. Нарізаємо скибками. Додаємо цедру лимона, лимонний сік та ванільний цукор. І відставляємо.
2. Паралельно вмикаємо духовку і розігріваємо до 190 градусів.
3. В окремій мисці змішуємо 2 яйця середніх, сіль, ванільний цукор, цукор, молоко, борошно, розпушувач, вершкове розтоплене масло (але воно повинно бути не гарячим, а теплим) і все змішуємо міксером 2 хвилини.
4. Форму застеляємо пергаментом і вливаємо тісто, потім на тісто викладаємо яблука та відправляємо в духовку розігріту до 190 градусів на 50 хвилин.