Печена картопля в горщиках: ароматна класика української кухні. Печена картопля в горщиках – це страва, яка ніколи не виходить з моди. Ароматна, ситна і неймовірно смачна, вона стане окрасою будь-якого столу. Сьогодні ми розкриємо секрети приготування цієї страви, щоб ви могли насолодитися нею у себе вдома. Як приготувати просту та смачну страву, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Телятина
Картопля
Шампіньйони
Цибуля
Часник
Зелень
Лавровий лист
Сіль
Приготування:
1. Соус: сметана, майонез, сіль.
2. На дно глечика ставимо лавровий лист, нарізану кольцами цибулю.
3. Далі викладаємо телятину, трішки солимо і перчимо.
4. Накладаємо картоплю, потім шампіньйони і знову телятину.
5. Накриваємо і ставимо в холодну духовку, запікаємо 30 хв/150С, потім ще 1-1,5 год/130С.
6. Викладаємо в горщики по зубчику натертого часника, поливаємо соусом (по 3 ст.л) і запікаємо ще 15-20 хв.