Намазка на хліб із сала як в магазині. Хто з нас не любить смачну домашню намазку з сала? Вона чудово доповнює борщ, картоплю чи просто шматок хліба. Але як приготувати таку, щоб вона була такою ж смачною, як у магазині? Давайте розкриємо кілька секретів! Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Чому домашня намазка краща?
- Свіжість: Ви точно знаєте, з яких інгредієнтів вона зроблена.
- Натуральність: Без зайвих консервантів та підсилювачів смаку.
- Індивідуальність: Можна експериментувати зі спеціями та додатковими інгредієнтами.
Як приготувати намазку з сала
Інгредієнти:
Сало – 500 гр.
Часник – 30 гр.
Перець – 1 ч.л.
Сіль – 1 ч.л.
Кріп
Приготування:
1. Із сала зняти шкірку, сало перекрутити через м‘ясорубку.
2. Додати часник, сіль (якщо сало молоне трішки додавати), перчик, за бажанням кріп.
3. Перекласти в зручну ємність, перекласти в холодильник.