Сира аджика з червоного перцю готується всього за 15 хвилин. Цей рецепт підходить для господить у яких обмаль часу. Також, для приготування сирої аджики потрібні червоний солодкий і гіркий перець та часник. Аджика добре смакує з борщем, м′ясом, навіть можна використовувати замість кетчупу. Як приготувати сиру аджику з червоного перцю за 15 хвилин розповість «Дніпро Регіон».
Інгредієнти для приготування:
- 1,5 кг червоного перцю або ратунди
- 3-4 шт. гіркого перцю
- 2 ст л солі
- 6 ст л цукру
- 200-300 г оцту
- 2 головки часнику
Рецепт приготування:
- У червного солокого перця видалити плодоніжку з насінням.
- У гіркого перця відрізати пложоніжку насіння залишити.
- Почистити часник.
- Перекручуємо через м′ясорубку червоний і гіркий перці та часник.
- В перекручену масу додаємо сіль, цукор та оцет. Все перемішуємо.
- Перекладаємо в баночки (заздалегіть простерілізувати).
- Зберігаємо в холодильнику.
Раніше ми писали:
- «Моя головна мотивація – родина. Заради неї хочеться повернутися до звичного життя», — військовий розповів, що допомагає не опустити руки під час лікування в реабілітаційному центрі Дніпра
- Поліпшити ситуацію з децентралізацією в Україні. Спецпосланник уряду Німеччини розповів про візит до Дніпра та зустріч з Філатовим
- Мешканець Дніпра заволодів грошима сільгоспвиробників на 30 мільйонів гривень