Як зварити кукурудзу ідеально?
Ніщо так не нагадує про літо, як солодкий аромат свіжої кукурудзи. Варена кукурудза – це не лише смачна закуска, а й справжнє задоволення для гурманів. Але щоб насолодитися її смаком повною мірою, потрібно знати кілька секретів правильного приготування. Давайте розкриємо їх разом! Про це розповість Дніпро Регіон.
Головний секрет – це варити кукурудзу з початками. Саме завдяки ним вона буде
більш ніжною та ароматною.
Отож, на 2 літри води в? нам потрібна 1 столова ложка цукру та все листя. На дно кастрюлі викладаємо листя, потім кукурудзу, заливаємо водою, додаємо цукор, знову листя і притискаємо кришкою. Варимо на вогні вище середнього 5 хвилин після закипання.
А потім беремо вершкове масло та сир і кайфуємо.